18 дек. 2011 г., 08:05

Изповедно 

  Поэзия » Гражданская
460 0 8

Ще доживеем ли до старост

в надвисналите ни беди?

Задъхана от жлъч и ярост,

днес зла прокоба ни следи.

 

Какви ти почести и слава,

какви ти теманета, брат,

щом тази скапана държава

обичал си я на инат!?

© Иван Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??