18.12.2011 г., 8:05 ч.

Изповедно 

  Поезия » Гражданска
456 0 8

Ще доживеем ли до старост

в надвисналите ни беди?

Задъхана от жлъч и ярост,

днес зла прокоба ни следи.

 

Какви ти почести и слава,

какви ти теманета, брат,

щом тази скапана държава

обичал си я на инат!?

© Иван Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??