Родих се вдън земя
сред пламък и страст,
а когато пораснах,
поисках да бъда
далеч от нечия власт.
Сега вече корят ме,
че всичко по пътя си
заливам с огън,
но влюбените сърца
са от мен родом.
Вземете от мен
като дар
топлината,
с която земята завивам.
И нека в сърцата ви
да не пониква коприва...
© Вили Тодоров Все права защищены