11 мар. 2008 г., 08:21

Изстрадах те... 

  Поэзия » Любовная
1156 0 32

Изстрадах те със тиха безнадеждност,

разпъвана от болка и мечти...

Дълбоко скрила женската си нежност,

изваях те във моя светъл стих.

 

Сега ти се любувам всеотдайно -

за мене тук си истински и зрим.

Белязах те да бъдеш моя тайна,

разпятие и бряг недостижим...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??