18 окт. 2008 г., 17:46

Изсвири ме! 

  Поэзия » Эротическая
1015 0 12

ИЗСВИРИ МЕ!

Като за последно.
В трелите на птици,
повтори ме!
Спри на оня
серпантинен път
от перцето
след дъжда проливен.
Изсвири ме!
Нека съм адажио.
Ще се стичам -
капка за живот,
ще прониквам
и ще давам корени.
А пък после...
нека се повторим.

© Геновева Цандева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??