18.10.2008 г., 17:46 ч.

Изсвири ме! 

  Поезия » Еротична
983 0 12

ИЗСВИРИ МЕ!

Като за последно.
В трелите на птици,
повтори ме!
Спри на оня
серпантинен път
от перцето
след дъжда проливен.
Изсвири ме!
Нека съм адажио.
Ще се стичам -
капка за живот,
ще прониквам
и ще давам корени.
А пък после...
нека се повторим.

© Геновева Цандева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??