Oct 18, 2008, 5:46 PM

Изсвири ме! 

  Poetry » Erotic
1013 0 12

ИЗСВИРИ МЕ!

Като за последно.
В трелите на птици,
повтори ме!
Спри на оня
серпантинен път
от перцето
след дъжда проливен.
Изсвири ме!
Нека съм адажио.
Ще се стичам -
капка за живот,
ще прониквам
и ще давам корени.
А пък после...
нека се повторим.

© Геновева Цандева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??