13 дек. 2007 г., 14:04

Изсвири ми Любовта 

  Поэзия » Любовная
704 0 25

Изсвири ми Любовта,

в нейния ритъм ми потанцувай.

Озари ме с красота

и на усмивката ми се полюбувай.

 

Изсвири ми Любовта,

отдай се на всички изпитания.

Ръка подай, когато съм в беда

и изхвърли старите страдания.

 

Изсвири ми Любовта,

влей емоция във всяка стъпка.

Разкрий ми обичта

и отпий от нея нежно глътка.

 

© Пламена Добрева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??