13.12.2007 г., 14:04 ч.

Изсвири ми Любовта 

  Поезия » Любовна
697 0 25

Изсвири ми Любовта,

в нейния ритъм ми потанцувай.

Озари ме с красота

и на усмивката ми се полюбувай.

 

Изсвири ми Любовта,

отдай се на всички изпитания.

Ръка подай, когато съм в беда

и изхвърли старите страдания.

 

Изсвири ми Любовта,

влей емоция във всяка стъпка.

Разкрий ми обичта

и отпий от нея нежно глътка.

 

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??