3 нояб. 2013 г., 19:24

Изсъхнали цветя 

  Поэзия
580 0 0

Той ù подаряваше цвете
след всяка красива лъжа.

После прегръдка,
последвана от целувка...

Колко фалшив бе той,
колко наивна бе тя...

А сърцето ù, някога розов листец,
е вече градина
             от изсъхнали цветя... 

© С. С. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??