3.11.2013 г., 19:24 ч.

Изсъхнали цветя 

  Поезия
581 0 0

Той ù подаряваше цвете
след всяка красива лъжа.

После прегръдка,
последвана от целувка...

Колко фалшив бе той,
колко наивна бе тя...

А сърцето ù, някога розов листец,
е вече градина
             от изсъхнали цветя... 

© С. С. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??