23 нояб. 2022 г., 10:55  

Източни източени мотиви 

  Поэзия » Пародии, Восточные формы
252 2 8

И свети Синята планета,

Луната свети,

и звездите греят…

Украйна в тъмнина…

хххх

Бръмбарите блъскат се

в свободен полет –

главата на

Големия бял бивш мъж…

хххх

Красива,

цветна,

сладичка

лъжа…

Сол не иска

стадото…

хххх

Трак…

Бум…

Труп…

Песен на брадвари…

Иде Коледа…

© Георги Коновски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??