23.11.2022 г., 10:55 ч.  

Източни източени мотиви 

  Поезия » Пародии, Източни форми
246 2 8

И свети Синята планета,

Луната свети,

и звездите греят…

Украйна в тъмнина…

хххх

Бръмбарите блъскат се

в свободен полет –

главата на

Големия бял бивш мъж…

хххх

Красива,

цветна,

сладичка

лъжа…

Сол не иска

стадото…

хххх

Трак…

Бум…

Труп…

Песен на брадвари…

Иде Коледа…

© Георги Коновски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??