И свети Синята планета,
Луната свети,
и звездите греят…
Украйна в тъмнина…
хххх
Бръмбарите блъскат се
в свободен полет –
главата на
Големия бял бивш мъж…
хххх
Красива,
цветна,
сладичка
лъжа…
Сол не иска
стадото…
хххх
Трак…
Бум…
Труп…
Песен на брадвари…
Иде Коледа…
© Георги Коновски All rights reserved.