Сънят завесите придърпа
грехът събуден се усмихна
страстта разголена се върна
срамът във ъгъла притихна.
Подтиснатите чувства полудяха
нощта се вцепени от откровения
устоите на дневния морал се разлюляха
от мисли непокорни,куп съмнения.
Сънищата,демони желани
идват и отиват с призрачни крила
светът на сънищата винаги ни мами
с изтъкан ефир от дързост,свобода.
Юли,2015г
Варна,Гавраил
© Гавраил Йосифов Все права защищены