7 июн. 2009 г., 21:40

Жадна съм... 

  Поэзия » Другая
698 0 11

 

Като гладен звяр

страхът снове

по завоите на вярата...

И последните трошици

на надеждата

споменът кълве,

а в душата ми е хладно, хладно...

 

Моля те, Мечта...

Изгрей и ме стопли

и прости, че силно в теб не вярвам.

И в гнездото на стиха ми

светла мисъл

остани!!!

Жадна съм...

За щастие съм жадна...

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??