17 июл. 2008 г., 11:59

Жадно пак прозореца отварям... 

  Поэзия » Философская
871 0 34

Жадно пак прозореца отварям,

дишам въздуха със пълна гръд.

Вятърът с косите ми играе,

ласкави - лъчите ме зоват...

Пак ме мами слънчева пътека,

капчици в очите ми блестят...

 

Тази нощ в съня ми ще съм лека -

чака ме отново дълъг път...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??