8 окт. 2010 г., 22:43

Жадувам те 

  Поэзия » Любовная
1279 0 4

Жадувам те!
Като река, попиваща дъжда.
Като слънце в утринта.
Като умираща от жажда във пустиня.
Като протегната ръка за милостиня.
Като трохичка хляб за гладна птица.
Като запалена във храм свещица!
Жадувам те!
Ела, вземи ме!
Целувай ме, изпий ме!
И буен огън в мене запали.
Живот ми дай!! Една надежда
и безброй мечти!

© Румяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??