18 окт. 2007 г., 23:29

ЖАЖДА 

  Поэзия
683 0 5
ЖАДУВАМ ЗА ЛЮБОВ...
ТЪЙ КАКТО РОЗАТА МЕЧТАЕ
ЗА ЛЕТЕН ДЪЖД И ДА ИГРАЕ
ПО НЕЙНИТЕ ЛИСТЕНЦА ПЪСТРА СЯНКА,
ТЪЙ КАКТО ГОРДИЯ ОРЕЛ
СЕ СТРЕМИ КЪМ СИНЕВАТА
СЪС МАХ СВОБОДЕН НА КРИЛАТА
НАПРЕД, КЪМ СЛЪНЧЕВ ИЗГРЕВ НОВ,
ТАКА И АЗ ЖАДУВАМ ЗА ЛЮБОВ...

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??