5 сент. 2015 г., 20:31

Жаргонно-тинейджърски за любовта 

  Поэзия » Философская
404 0 0

ЛЮБОВ, от ТЕБ ми
се от`ъми и смразѝ
се мисълта ми...

 

ЛЮБОВ, от ТЕБ ми
се прет`ъми и сплавѝ
се и плътта ми...

 

ЛЮБОВ, с магия
ли ТЕ спряха ДА СИ ЗА
СЪРЦАТА СТРЯХА?!...

 

ЛЮБОВ, ТИ пак ЩЕ
ТЪРЖЕСТВУВАШ и на зло
НЕ ЩЕ РОБУВАШ!

 

ЛЮБОВ, БЪДЍ ВСЕ
ТЪЙ СЛАДУРСКА!!!... ÒГЪНЯТ
ТИ в нас ПРЕПУСКА!!!

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??