18 мая 2007 г., 09:29

ЖЕЛАНА 

  Поэзия
1113 0 28


 

Желана (като първи слънчев лъч).

Събуждам се в очите ти смутени.

Целуваш ме със толкова любов,

запалваш огън в устните студени.

Желана (като пролетна роса).

Която от цветята се процежда.

Попива бавно в земните недра,

за нов живот дарява им надежда.

Желана (като първата любов).

Пробождаща сърцето - сладка рана.

Това съм аз... По-жива от живот.

Желана съм... Такава ще остана!



© Кремена Стоева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??