24 мар. 2009 г., 20:41

Желание 

  Поэзия » Любовная
705 0 9
За теб не искам да съм спомен,
към който пак да се завръщаш,
за тебе искам да съм огън
и пламенно да ме прегръщаш.

За теб не искам да съм сянка,
която във мъгла те тласка,
за тебе искам да съм жива
и да копнееш мойте ласки.

За тебе искам да съм птица,
дарила те с криле и вятър,
дъга, изгряваща в очите,
мечта и слънце във душата.

© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??