21 февр. 2013 г., 21:21

Желание 

  Поэзия
372 0 0

Ще се метна на динена лодка,

ще похапна по път, за из път,

ще избягам от нищото,

ще избягам от пустото,

ще достигна оазис с пустини,

камили, бели шалове, светъл ешарп...

Ще седнем  в бялата шатра

върху жълтия пъп на пустинята,

в горещата вечер ще пием студения чай.

 

Поглеждам студената вечер през сини стъкла,

кафеена чашка ти нося, а ти - за камината дръвца.

© Мая Тинчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??