28 нояб. 2007 г., 09:39

Желание 

  Поэзия » Любовная
703 0 10
 
Аз искам да се събудя
до теб, върху ръката ти.
В очите ти да се огледам,
да видя утрото.
Аз искам очи да отворя
и първо теб да видя,
когато съм ги затворила
с твоята усмивка.
Твоите устни да ме целунат,
още топла в постелята,
да те вдишам с деня си
и да те искам, искам.

Но се събуждам на друго място,
до друго рамо...

© Генка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??