27 окт. 2009 г., 13:52

Желание 

  Поэзия » Любовная
1030 0 1

ЖЕЛАНИЕ

 

Искам да съм аромат, за да ме вдишаш.

Искам да съм нощ, за да те обгърна.

Искам да съм лунен лъч, за да погаля гърдите ти.

Искам душата ми да се слее с твоята.

Искам да се изгубим един във друг.

Искам... Те!

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??