27.10.2009 г., 13:52 ч.

Желание 

  Поезия » Любовна
954 0 1

ЖЕЛАНИЕ

 

Искам да съм аромат, за да ме вдишаш.

Искам да съм нощ, за да те обгърна.

Искам да съм лунен лъч, за да погаля гърдите ти.

Искам душата ми да се слее с твоята.

Искам да се изгубим един във друг.

Искам... Те!

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??