Oct 27, 2009, 1:52 PM

Желание 

  Poetry » Love
1029 0 1

ЖЕЛАНИЕ

 

Искам да съм аромат, за да ме вдишаш.

Искам да съм нощ, за да те обгърна.

Искам да съм лунен лъч, за да погаля гърдите ти.

Искам душата ми да се слее с твоята.

Искам да се изгубим един във друг.

Искам... Те!

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??