Аз искам във бялата зима
звънчета да пеят за мен,
с усмивка голяма, красива
навън да е приказен ден!
И ти да си близко до мене,
очите с любов да блестят
и пулса на зимното време
сърцата ни в нас да следят.
Да тръгнем по снежна пътека,
да бъдем ръка за ръка!
На устните светла усмивка
за нас да блести с красота.
Аз искам във бялата зима
такава голяма любов!
Да бъда безкрайно щастлива
и всички мечти да са зов!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены