21 апр. 2007 г., 06:20

Желая те 

  Поэзия
877 0 0
Докосни ме със пръсти,
сподели с мен греха,
нежно със устни
се отдай на мига!
Пожелавай ме нежно -
какво от това? -
нима ще е грешно
да задоволиме страстта!

© Зорница Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??