21 abr 2007, 6:20

Желая те 

  Poesía
819 0 0
Докосни ме със пръсти,
сподели с мен греха,
нежно със устни
се отдай на мига!
Пожелавай ме нежно -
какво от това? -
нима ще е грешно
да задоволиме страстта!

© Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??