Мислиш, малка съм била,
но знай, аз също съм жена!
Като всяка друга мога да обичам
и в любов да ти се вричам!
Ти си този, за когото всеки ден мечтая...
Ти си този, който всяка нощ желая..
Мислиш, че не мога аз да те обичам...
и ми казваш да не се увличам...!
Но знай - сериозна съм сега
и с гордост аз наричам се жена.
Жена, която силно те обича.
Жена, която в теб вечно ще се врича!
© Йорданка Цветкова Все права защищены