Sep 3, 2009, 11:01 PM

Жена 

  Poetry » Love
483 0 0

Мислиш, малка съм била,
но знай, аз също съм жена!
Като всяка друга мога да обичам
и в любов да ти се вричам!
                                              
Ти си този, за когото всеки ден мечтая...
Ти си този, който всяка нощ желая..

 

Мислиш, че не мога аз да те обичам...
и ми казваш да не се увличам...!
Но знай - сериозна съм сега 
и с гордост аз наричам се жена.

Жена, която силно те обича. 

Жена, която в теб вечно ще се врича!

© Йорданка Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??