Понякога самотна съм и сива,
изпълнена със думи неизречени.
Понякога съм волна самодива,
погледнеш ли в очите ми – обречен си.
Понякога се смея като луда
на нещо несъществено, детинско.
Понякога във сълзите си плувам
и търся да намеря нещо истинско.
Понякога съм шеметна и дива.
Понякога съм тъжна и улисана.
Аз просто съм Жена! И съм щастлива,
че да живея цветно съм орисана!
© Nina Sarieva Все права защищены