1.09.2021 г., 18:28 ч.

Жена 

  Поезия » Друга
167 0 8

Понякога самотна съм и сива,

изпълнена със думи неизречени.

Понякога съм волна самодива,

погледнеш ли в очите ми – обречен си.

 

Понякога се смея като луда

на нещо несъществено, детинско.

Понякога във сълзите си плувам

и търся да намеря нещо истинско.

 

Понякога съм шеметна и дива.

Понякога съм тъжна и улисана.

Аз просто съм Жена! И съм щастлива,

че да живея цветно съм орисана!

© Nina Sarieva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??