Когато в нощта звезди изгреят,
когато те погали нежна луна,
когато птички волни пеят,
за мен спомни си, жена.
Ти идеал си, ти си блян,
ти си роза, цъфнала в рая,
кога за теб се сещам, съм засмян,
сал за тебе аз мечтая...
© Георги Все права защищены