Dec 8, 2018, 7:08 PM

Жена идеал 

  Poetry » Love
596 0 0

Когато в нощта звезди изгреят,

когато те погали нежна луна,

когато птички волни пеят,

за мен спомни си, жена.

 

Ти идеал си, ти си блян,

ти си роза, цъфнала в рая,

кога за теб се сещам, съм засмян,

сал за тебе аз мечтая...

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??