Красива жена на години петдесет,
не, просто на две по двадесет и пет.
Върви грациозно с лятна рокля на цветя,
с високи токчета и със стройна снага.
Усмихната, погледите са за нея всичките,
мъжете се обръщат и въздишат горкичките.
А тя гордо крачи просто една жена мечта,
скрила зад усмивката си своята тъга!
В живота тежък тя всичко е видяла,
падала, ставала но душата ѝ не остаряла.
С гордост, вдигната високо своята глава,
тя търси отново мъжа, търси Любовта!
© Валентин Миленов Все права защищены