4.10.2023 г., 21:31 ч.

Жена на 50 

  Поезия » Любовна, Философска, Гражданска
308 2 1
             Жена на 50

 

Красива жена на години петдесет,

не, просто на две по двадесет и пет.

Върви грациозно с лятна рокля на цветя,

с високи токчета и със стройна снага.

 

Усмихната, погледите са за нея всичките,

мъжете се обръщат и въздишат горкичките.

А тя гордо крачи просто една жена мечта,

скрила зад усмивката си своята тъга!

 

В живота тежък тя всичко е видяла,

падала, ставала но душата ѝ не остаряла.

С гордост, вдигната високо своята глава,

тя търси отново мъжа, търси Любовта!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??