8 мар. 2008 г., 18:56

Жената 

  Поэзия
1329 0 5

Жената -

рисувана на свещи от художник ,

събужда възхищение в очите му,

възпявана от мъжкото перо

се ражда по-невинна от сълзите.

Жената -

порив, страст, ухание

на нежност и на доброта,

но и на сила, и на упование,

на мъдрост, и на светлина.

Жената -

майчина прегръдка,

утеха, грижа, топлина

или целувка на любима,

оазис - свят на любовта.

Жената -

тайна съкровена,

копнеж за мъжките сърца,

за нежност и любов творена,

благословена е да е Жена.

 

 

 

                       Честит празник, мили дами, нека всеки ден бъдем Жени!

© Яна Вълчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??