Жената -
рисувана на свещи от художник ,
събужда възхищение в очите му,
възпявана от мъжкото перо
се ражда по-невинна от сълзите.
Жената -
порив, страст, ухание
на нежност и на доброта,
но и на сила, и на упование,
на мъдрост, и на светлина.
Жената -
майчина прегръдка,
утеха, грижа, топлина
или целувка на любима,
оазис - свят на любовта.
Жената -
тайна съкровена,
копнеж за мъжките сърца,
за нежност и любов творена,
благословена е да е Жена.
Честит празник, мили дами, нека всеки ден бъдем Жени!
© Яна Вълчева All rights reserved.