Жената-кучка. Стряскащо звучи,
нито нежно, нито романтично,
а някак плашещо за мъжките уши,
за "дами" и кокетки - непривично.
Тя силна е... и много нетипична.
Сама върви по своя път напред.
Усмихната в живота, все различна,
дозира тактики за сигурен успех.
Не хленчи и не търси оправдания.
Сълзи преглъща, с вдигната глава.
Гордостта за нея е призвание,
правото на избор - свобода.
Амазонка и чаровница - магия.
Умът ù - провокация в нощта.
Животът - страст за нея е, стихия,
амбиция, любов и суета.
"Кучката" е с чувство и за хумор,
с излъчване, привличащо света.
Дори когато стрелят я от упор,
не гони слънцето от своята душа.
С наметнат сексапил на раменете,
не го размахва като шарен шал...
Жената-кучка, моля, разберете,
не е за всеки, тя е... идеал!
© Таня Мезева Все права защищены