21 февр. 2010 г., 23:28

Жената по време на сесия! 

  Поэзия » Юмористическая, Строгие формы
1044 0 11

                   Рондел                                           

 

                                            На В. Ж.

 

За жената по време на сесия
се превръща в далечна мечта
епилаторът. Става нощта
ден и чупят се вси равновесия.

На кафенце наскоро къде си я
виждал? Срещата, вечер, с цветя,
за жената по време на сесия
се превръща в далечна мечта.

Тя чете и чете до ексцесия,
кофеинът ѝ храни плътта.
Среща изгрева с книга в ръка
пак. Такава е мойта импресия
за жената по време на сесия.

© Тошко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??