21.02.2010 г., 23:28 ч.

Жената по време на сесия! 

  Поезия » Хумористична, Строги форми
1041 0 11

                   Рондел                                           

 

                                            На В. Ж.

 

За жената по време на сесия
се превръща в далечна мечта
епилаторът. Става нощта
ден и чупят се вси равновесия.

На кафенце наскоро къде си я
виждал? Срещата, вечер, с цветя,
за жената по време на сесия
се превръща в далечна мечта.

Тя чете и чете до ексцесия,
кофеинът ѝ храни плътта.
Среща изгрева с книга в ръка
пак. Такава е мойта импресия
за жената по време на сесия.

© Тошко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??