22 июл. 2018 г., 12:30  

Жени 

  Поэзия
984 1 4

Жените се влюбват в чувство, душа,
с парфюма  започват любовна игра.
Закачат се ловко, предлагат мечти,
уверено искат, но бягат в зори.

От страх се обграждат, затварят врати,
чувствата крият, дори да гори.
Болезнено тръпнат в очакване те,
първата стъпка да е мъжка поне.
 

© Весела Йотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??