22.07.2018 г., 12:30 ч.  

Жени 

  Поезия
946 1 4

Жените се влюбват в чувство, душа,
с парфюма  започват любовна игра.
Закачат се ловко, предлагат мечти,
уверено искат, но бягат в зори.

От страх се обграждат, затварят врати,
чувствата крият, дори да гори.
Болезнено тръпнат в очакване те,
първата стъпка да е мъжка поне.
 

© Весела Йотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??