Jul 22, 2018, 12:30 PM  

Жени 

  Poetry
967 1 4

Жените се влюбват в чувство, душа,
с парфюма  започват любовна игра.
Закачат се ловко, предлагат мечти,
уверено искат, но бягат в зори.

От страх се обграждат, затварят врати,
чувствата крият, дори да гори.
Болезнено тръпнат в очакване те,
първата стъпка да е мъжка поне.
 

© Весела Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??