2 мая 2007 г., 22:16

ЖЕНИ, ЖЕНИ 

  Поэзия
687 0 3
                          ЖЕНИ, ЖЕНИ      
                   
                     Като магия сладка,
                     жената е загадка.
                     Нежна, мила и омайна -
                     със сила, нежност незнайна...

                     Борбена  и  тъй  любима,
                    плаха  или  ранима,
                    кога  сълза  отрони  или
                    усмивка слънчева  те гони...

                    Жени, жени,
                    толкова   различни...
                    Преживели
                    времена трагични...

                    Дарявайте  любов, вълнения!
                    Тревогата отмивайте с целувка!
                     И обичта  ще ви докосне
                     с прегръдка  и милувка...

                     Жени, жени!!!
                     Като стихия,
                     оставате за всички,
                     най-сладката магия!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Точно сега никак не съм много съгласен за даряването на обич от жените, ама дано в скоро време ме разубедят...
    иначе поздравления за стихотворението
  • Просто е прекрасно!Продължавай все така!
  • Ето те и теб
    Добе дошла, Ели!
    Хубав дебют!
    Харесва ми много!
    Поздрави!
Предложения
: ??:??