ЖЕНИТЕ
Жените на знаят колко са хубави...
Жените не знаят това,
но въпреки туй ни погубват,
омагьосват ни с свойте тела.
Не знаят жените колко са хубави,
но ние прекрасно знаем това
и пристъпваме ний вечно влюбени
в греховните техни тела.
24.04.2010 г.
© Добромир Пенков Все права защищены