May 28, 2011, 10:53 AM

Жените 

  Poetry » Love
557 0 1

ЖЕНИТЕ

 

Жените на знаят колко са хубави...
Жените не знаят това,
но въпреки туй ни погубват,
омагьосват ни с свойте тела.

 

Не знаят жените колко са хубави,
но ние прекрасно знаем това
и пристъпваме ний вечно влюбени
в греховните техни тела.

 

24.04.2010 г.

 

© Добромир Пенков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??