28.05.2011 г., 10:53 ч.

Жените 

  Поезия » Любовна
560 0 1

ЖЕНИТЕ

 

Жените на знаят колко са хубави...
Жените не знаят това,
но въпреки туй ни погубват,
омагьосват ни с свойте тела.

 

Не знаят жените колко са хубави,
но ние прекрасно знаем това
и пристъпваме ний вечно влюбени
в греховните техни тела.

 

24.04.2010 г.

 

© Добромир Пенков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??